Welkom bij ProCulture!
ProCulture is een commercieel PR bureau voor de gehele culturele sector. Muziek, theater, kunst, film noem het maar op! We combineren de klassieke PR met out of the box denken. In elke campagne gaat het in eerste instantie om free publicity. Interesse? Neem snel eens contact met ons op!
Uitvoering plan van bands Garlic en nieuwe band Josine van der Splinter
project
16-11-2013
ProCulture werkt aan de PR uitvoering van een marketingconcept voor de bands Garlic en de nieuwe band van Josine van der Splinter o.a. bekend van het TROS tv programma The Golden Oldies waar ze de bassist van was.

ProCulture streetteam / pr team
project
26-11-2010
ProCulture heeft een eigen streetteam opgezet. Dit team is met name inzetbaar voor de omgeving Utrecht en daarbuiten. Samen met popzaal Ekko werken we samen op het gebied van vrijwilligers. Wilt u ook gebruik maken van dit team? Neem dan contact met ons op via info@proculture.nl.

Emerge Festival 2011
project
24-08-2010
ProCulture is weer voornemens om een indoor productie van het Emerge Festival te gaan organiseren. Zodra de datum en locatie bekend is zullen wij dit communiceren via onze website. Wil je een band aanbieden dan kan dat via info@proculture.nl onder vermelding van aanmelding Emerge Festival.
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!