wie wij zijn
Thumb ProCulture Agency is een PR bureau voor de culturele sector gevestigd in Utrecht. Het bureau is opgericht door Niek van Hoewijk en Hans Hilberts. Beiden hebben een enorme drive als het gaat om cultuur en met name om de aandacht te vestigen op mooie projecten. ProCulture maakt campagnes die free publicity opleveren. Gewaagd, slim en effectief. Naast de PR activiteiten doet ProCulture boekingen van een aantal bands en de productie van evenementen.

ProCulture Agency is opgericht in juni 2006 door Niek van Hoewijk en Hans Hilberts. ProCulture is een PR bureau voor de culturele sector dat projecten uitvoert voor de muziek-, theater- en filmwereld. Zowel Hans Hilberts als Niek van Hoewijk hebben een grote passie voor cultuur en vinden het professioneel promoten van culturele producties het leukste wat er is. Het bureau is gevestigd in Utrecht geen gekke locatie, want Utrecht is een van de rijkste culturele steden van Nederland. De campagnes van ProCulture draaien met name om het verkrijgen van free publicity. Het bureau is jong en heeft een open cultuur waardoor het ProCulture team altijd op de hoogte is van de laatste trends. Hans Hilberts heeft ervaring als journalist bij met name muziek e-zines, Niek van Hoewijk heeft veelvuldig meegewerkt aan diverse theater producties. Samen vormen Niek en Hans een goed team dat gebruik maakt van een groot aantal freelancers. Promotie is lastig meetbaar, daarom registreert ProCulture zo specifiek mogelijk wat het resultaat is van de verschillende werkzaamheden en koppelt dit snel terug naar de opdrachtgever. Het bureau gaat met haar tijd mee en daarom is het ook te vinden op communities als Hyves, MySpace en Agendainfo.nl. Internet is dan ook een duidelijke specialisatie van het bedrijf.
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Maak kennis met ProCulture
Thumb Niek van Hoewijk kwam in 2003 in de culturele sector toen hij begon aan de opleiding Kunst & Economie op de Hogeschool van Kunsten te Utrecht. Sindsdien heeft hij veel PR ervaring opgedaan bij de promotie van verschillende bands, festivals en theaterstukken. Niek houdt zich vooral bezig met het verkennen van nieuwe markten en onbekend talent.
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!