ProCulture richt zich ook op boekingen
nieuws ProCulture heeft hard gewerkt om een grote wens van bands te kunnen verwezenlijken. Meer spelen! Dat is wat ze willen. Daarom is ProCulture nu ook een klein boekingskantoor. Op dit moment zijn de volgende acts bij ons te boeken: De Skatjes (SKA), Junkbeat (Rock/Techno) en TeNK (Rock).

 

Junkbeat - is een act die bestaat uit twee opvallend energieke heren. Gewapend met gitaar, beats en keyboard zwepen ze het publiek op. Dat ze veel in hun mars hebben bewezen ze al met de optredens op Dance Valley, Knorpop en zalen als Bitterzoet en Winston. Junkbeat heeft een heel team opgebouwd rondom de band, onlangs begonnen ze ook een samenwerking met marketing conceptburo Best of Breed. ProCulture doet de boekingen en de uitvoering van de PR. Mocht je een plaats in de agenda vrij hebben voor een live act waar je niet op stil kan blijven staan. Het nieuwe album van Junkbeat verschijnt snel en een tour mag daarom niet uitblijven!

Zie Junkbeat / Hoor Junkbeat: www.myspace.com/junkbeat. Meer: www.junkbeat.com  

De Skatjes zijn pas net een alliantie met ProCulture aangegaan. De Skatjes zijn zeven woest enthousiaste muzikanten die al zeker wat hebben neergezet. Optredens in de Melkweg, het Visbakfestival, P60 en onlangs nog de Waerdse Tempel. Met de nieuwe EP is er alleen nog meer meer zicht op te gekke optredens. Want zeg nou zelf wie wil nou niet eens dansen op ska muziek?

 Luister naar De Skatjes via: www.myspace.com/deskatjes Meer: www.skatjes.nl

TeNK ook nieuw bij ProCulture!  TeNK heeft al meegedraaid met bands als bijvoorbeeld The Gathering. Niet de minste dus. Ze speelde dan ook al in alle grote zalen. Nu staan ze weer te springen om opnieuw in een busje te stappen en door het land heen te crossen. Verwacht van TeNK zware drums en sterk gitaarwerk. En dan hebben wet nog niet eens gehad over de vocalen van Yvette Rovers!

Kijk voor TeNK op: www.tenkweb.com / www.myspace.com/tenk

18-05-2008
Recensies - Yen Harley - Substance of Things
perskit Lees de recensies van Yen Harley - the Substance of Things en luister op www.yenharley.net.
09-01-2011
Aanmeldingsformulier ProCulture medewerker
perskit Dit is het formulier waarmee je je kan aanmelden bij ProCulture voor PR activiteiten. Stuur dit formulier op naar info@proculture.nl!
08-09-2010
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!