Roskilde prijsvraag op ProCulture.nl
nieuws Voor alle mensen die dit jaar naar Roskilde gaan of er over nadenken om te gaan, hebben wij een leuke actie bedacht. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op enkele officiele give aways van het Roskilde Festival. Wij wensen jullie in ieder geval alvast een super zomer toe!

Iedereen weet dat de voorpret vooraf aan een festival een groot deel van de fun is. Om dit gevoel nog een beetje aan te wakkeren hebben wij leuke give aways voor jullie! Als je kans wilt maken op een pakket met o.a. bumper stickers, een kaartspel van het Roskilde Festival en andere leuke dingen hoef je je alleen maar in te schrijven op onze nieuwsbrief (rechtsonderaan) en een mail te sturen met daarin het antwoord op de volgende vraag:

Wat is Get A Tent? Het antwoord is te vinden op www.roskilde-festival.nl.

Dus: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (rechtsonder) en stuur een mail naar info@proculture.nl met het antwoord op de vraag en je naam en adres en we sturen (zolang de voorraad strekt) een mooi pakket naar je op!

Roskilde heeft dit jaar een prachtig programma met onder meer: The Who, Beastie Boys, Eagles of Death Metal, Cold War Kids, Red Hot Chili Peppers, Muse, Queens of the Stone Age, DJ Tiesto, Basement Jaxx, The Killers, My Chemical Romance, Arcade Fire, Mika, Machine Head, Mastodon en Arctic Monkeys. Voor een lijst met alle artiesten surf naar: www.roskilde-festival.nl!

04-05-2007
Recensies - Yen Harley - Substance of Things
perskit Lees de recensies van Yen Harley - the Substance of Things en luister op www.yenharley.net.
09-01-2011
Aanmeldingsformulier ProCulture medewerker
perskit Dit is het formulier waarmee je je kan aanmelden bij ProCulture voor PR activiteiten. Stuur dit formulier op naar info@proculture.nl!
08-09-2010
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!