Prijsvraag is afgelopen! Bedankt voor alle reacties!
nieuws We zijn de afgelopen tijd overspoelt door (vooral) goede antwoorden op onze Roskilde prijsvraag. Helaas zijn we momenteel door onze voorraad heen. Gezien het succes van deze actie zullen we in de toekomst vaker dit soort acties bedenken en opzetten op de ProCulture site. Nogmaals bedankt!

Nog vijftig dagen te gaan en dan is het zover, het Roskilde Festival! Ruim 168 namen staan erop de affiches en dan te bedenken dat er nog zoveel meer is dan muziek alleen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een optocht van fantasy fietsen, die je zelf kan maken of een rap battle zone op de skatebanen van Roskilde. Rare mensen die door de modder rennen en de gelegenheid om in een heerlijk meer te plonsen of te gaan vissen. 

Er is aandacht voor film, literatuur en kunst zoals bijvoorbeeld graffiti workshops. Naast dit alles gaat het geld van het Roskilde Festival naar het goede doel: Fair Trade in Afrika en verklaarde BBC dat het festival de beste line-up heeft van deze zomer! Wil je alvast in the mood komen kijk dan op de vernieuwde online community. Informatie over de campings en andere leuke dingen in het Nederland vind je hier Roskilde Nederland.  

Alle andere informatie is bij ons te vinden en natuurlijk op Roskilde Festival Denemarken.  

 

14-05-2007
Recensies - Yen Harley - Substance of Things
perskit Lees de recensies van Yen Harley - the Substance of Things en luister op www.yenharley.net.
09-01-2011
Aanmeldingsformulier ProCulture medewerker
perskit Dit is het formulier waarmee je je kan aanmelden bij ProCulture voor PR activiteiten. Stuur dit formulier op naar info@proculture.nl!
08-09-2010
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!