Emerge Festival met Face Tomorrow
nieuws De headliner voor het Emerge Festival in Tivoli is de rockband Face Tomorrow. Deze heren uit Rotterdam hebben een behoorlijk staat van dienst en komen in 2008 ook weer met een nieuw album op de proppen. Naast Face Tomorrow zullen nog maar liefst drie top acts te zien zijn.

Face Tomorrow heeft net een nieuw nummer opgenomen: ''Phoenix and a Deer''. Dit nummer is waarschijnlijk al in de komende weken te beluisteren op de MySpace van de band. In februari begint de band met het opnemen van het nieuwe album. Met een beetje geluk geeft de band tijdens het Emerge Festival op 12 december in Tivoli alvast een klein voorproefje van deze nieuwe plaat.

De andere namen die te zien zijn op het Emerge Festival zijn: Kensington (emo-britpop), Junkbeat (rock met trashy dance) en hard rockband The Analog Project.  Alle bands van het Emerge Festival zullen zich kort even voorstellen in de komende weken op onze weblog. De kaartverkoop van het festival gaat 2 oktober van start, dus maak een sprongetje naar Tivoli, Ticketservice, Boudisque of mail naar info@proculture.nl en bestel een kaartje voor het Emerge Festival.

 
EMERGE FESTIVAL 

Datum: 12 december 2007

Tijd: 20.15 

Prijs: 8,50 VVK / 9 euro deur

Kaartverkoop begint op 2-10-07. Kaarten verkrijgbaar bij Tivoli, Ticketservice, Boudisque, Plato en ProCulture. 

 

25-09-2007
Recensies - Yen Harley - Substance of Things
perskit Lees de recensies van Yen Harley - the Substance of Things en luister op www.yenharley.net.
09-01-2011
Aanmeldingsformulier ProCulture medewerker
perskit Dit is het formulier waarmee je je kan aanmelden bij ProCulture voor PR activiteiten. Stuur dit formulier op naar info@proculture.nl!
08-09-2010
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!