Back2School Festival tweede keer in Arnhemse Willemeen
nieuws Zaterdag 1 september zal in Willemeen te Arnhem voor de tweedemaal het jaarlijkse Back2School Festival plaatsvinden om het schooljaar in te luiden. Na het succes van de vorige editie wordt het festival dit jaar grootser aangepakt met een extra podium en totaal zeven bands die samen een avondvullend programma vol stevige rock zullen verzorgen.
Er vallen ook dit jaar weer spetterende optredens te verwachten, want ondermeer Feeler, Mister Blue Sky, TAP, The Sin Committee en Flight 195 maken hun opwachting. Headliners zijn The Bloody Honkies en Rise A Thousand.

 

Back2School is een initiatief van de Arnhemse rockband "The Analog Project", in samenwerking met Jongerencentrum Willemeen. Hun doel is om een goed opgezette avond vol kwalitatieve regionale bands te programmeren zonder de voorafgaande competities die dit soort festivals vaak kenmerken.

Als het voorgaande jaar een indicatie mag zijn is het zeer de moeite waard Back2School te bezoeken voor een opfriscursus lokaal talent. En met een toegangsprijs van slechts 5 euro mag niemand toch klagen?

Om meer te weten te komen over deze bands en het Back2School Festival, kijk op www.myspace.com/back2schoolfestival.


22-08-2007
Recensies - Yen Harley - Substance of Things
perskit Lees de recensies van Yen Harley - the Substance of Things en luister op www.yenharley.net.
09-01-2011
Aanmeldingsformulier ProCulture medewerker
perskit Dit is het formulier waarmee je je kan aanmelden bij ProCulture voor PR activiteiten. Stuur dit formulier op naar info@proculture.nl!
08-09-2010
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!