Twee nieuwe sensaties uit het emo genre in de Melkweg
nieuws Kensington brengt een nieuwe sensatie door emo met britpop te combineren. De band uit Nederland weet op deze manier twee populaire genres samen te voegen in één uniek geluid. Op 9 september staat Kensington in het voorprogramma van de nieuwste hype uit Amerika namelijk: The Graduate.
Kensington presenteerde vlak voor de zomer een spliksplinter nieuwe EP en deed dit in een bomvolle Stairway to Heaven. Na de selectie voor de Popronde van dit jaar en airtime op onder meer Kink FM is de band nu al te zien in de Oude Zaal van de Melkweg.Kensington zit dus flink in de lift en maakt momenteel veel indruk met de single ‘Man | Mission | Mayhem'. Deze single werd binnen één maand al ruim 5000 keer beluisterd op de MySpace pagina van de band en kreeg dan ook meteen de nodige airtime op verschillende radiostations. Kortom Kensington is een band om rekening mee te houden en een band die vastbesloten is om de status van rijzende ster waar te maken.

 

The Graduate is de nieuwste ontdekking op punk/emogebied in Amerika. De band maakt net als Kensington cathchy meezing-melodieën met een hoge dynamiek en intense emo-invloeden. In Amerika zijn ze mateloos populair en spelen ze deze zomer op de zeer bekende Warped Tour, vooralsnog wordt de show in de Melkweg hun eerste show op het Europese vasteland!

 

Datum: 7 september 2007
Prijs: 9 euro
Aanvang: 20.30
Zaal: Melkweg (Oude Zaal)
Genre: punk / hardcore / emo

Luisteren: www.myspace.com/kensingtonband / www.myspace.com/thegraduaterock /
Meer: www.melkweg.nl / www.kensingtonbad.com / www.proculture.nl /


04-09-2007
Recensies - Yen Harley - Substance of Things
perskit Lees de recensies van Yen Harley - the Substance of Things en luister op www.yenharley.net.
09-01-2011
Aanmeldingsformulier ProCulture medewerker
perskit Dit is het formulier waarmee je je kan aanmelden bij ProCulture voor PR activiteiten. Stuur dit formulier op naar info@proculture.nl!
08-09-2010
ProCulture Agency is gevestigd te Utrecht en geregistreerd onder KvK nr 30215411

Teksten en foto's copyright © 2006-2007 ProCulture Agency
Webdesign en code copyright © 2006-2007 Morose Media
Alle rechten voorbehouden

sitemap   -   algemene voorwaarden   -   contact
Blijf op de hoogte en meld je nu aan op onze nieuwsbrief!